lauantai 6. helmikuuta 2021

Äänestä Blogistanian Kuopusta 2020 täällä

   

Blogistanian vuoden 2020 kirjallisuuspalkintojen äänestys järjestetään lauantaina 13.2.2021 klo 10. Tänä vuonna ovat mukana ensimmäistä kertaa myös Instagramiin kirjoista kirjoittavat. Vloggaajat liittyivät mukaan jo viime vuonna.
  
Jos olet äänestämässä Blogistanian Kuopus -kategoriassa, ilmoittaudu äänestykseen mukaan jättämällä tämän postauksen kommenttikenttään linkki joko suoraan ajastamaasi äänestyspostaukseen, blogisi/vlogisi pääsivulle tai Instagram-profiiliisi. Näin osaan tulla keräämään äänet talteen.
  
Muista ajastaessasi tarkistaa, että käyttämäsi julkaisualustan aikavyöhyke on oikea eli UTC +2 / Eastern European Time, kun äänestät Suomesta. Jos äänestät ulkomailta eri aikavyöhykkeeltä, laske aikaero, jotta julkaisusi ilmestyy klo 10 Suomen aikaan.
  
Liian aikaisin tai myöhässä ilmestyneitä julkaisuja ei oteta huomioon ääntenlaskennassa, joten olkaahan tarkkana. Jos et osaa ajastaa postausta tai olet epävarma sen onnistumisesta, kysy apua kommenttiosiossa hyvissä ajoin ennen äänestyspäivää. Postausta ei kuitenkaan ole pakko ajastaa etukäteen, jos käyttämäsi alusta ei mahdollista sitä, vaan sen voi julkaista manuaalisestikin 13.2.2021 klo 10.
   
Äänestyksen säännöt löytyvät täältä. Ne kannattaa vielä tarkistaa ennen ajastamista, jotta pisteet varmasti menevät oikealle teokselle. Jos kuitenkin olet epävarma äänestämäsi kirjan sopivuudesta, otathan yhteyttä sähköpostitse sen kategorian ääntenlaskijaan, mihin kirjaa olet äänestämässä. Esimerkiksi esseet ja kirjan kaksoiluokitus ovat johtaneet edellisinä vuosina äänteen jakaantumiseen saman teoksen osalta kahteen eri kategoriaan. Kuopuksen osalta kysymykset voi osoittaa niina.tolonen@outlook.com.
  
Kirsin Book Club -blogi vastaa Blogistanian Finlandiasta, eli kotimaisen kaunokirjallisuuden äänestyksestä. Globaliaa eli käännösteoksia äänestetään Kirjamies-blogissa, Kuopusta eli lasten- ja nuortenkirjoja Yöpöydän kirjat -blogissa ja Tietoa Todella vaiheessa -blogissa.
  
Äänestyksen tulokset julkaistaan ääntenlaskijablogeissa sunnuntaina 14.2.2021 kello 10.

14 kommenttia:

 1. Täältä löytyy äänestyspisteeni.
  https://kirjasahkokayra.blogspot.com/2021/02/blogistanian-finlandia-globalia-tieto.html

  VastaaPoista
 2. Amman äänet löytyvät täältä: https://ammankirjablogi.blogspot.com/2021/02/blogistanian-kirjallisuuspalkinnot-2020.html

  Tsemppiä ääntenlaskentaan!

  VastaaPoista
 3. Kirja hyllyssä -blogin äänet täällä: https://kirjahyllyssablogi.blogspot.com/2021/02/blogistanian-parhaat-kirjat-2020-omat.html

  VastaaPoista
 4. Hemulin kirjahyllyn äänet ovat täällä:

  https://hemulinkirjahylly.blogspot.com/2021/02/blogistanian-kirjapalkinnot-2020.html

  VastaaPoista
 5. Luettua elämää -blogin pisteet löytyvät täältä: https://luettuaelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Bibliofiin päiväunia-blogin pisteet löytyvät täältä:
  https://bibliofiilinpaivaunia.wordpress.com/2021/02/13/blogistania-2020-aanestyspostaus/

  VastaaPoista
 7. Tässä mun ääneni: https://adelheid79.blogspot.com/2021/02/blogistanian-kirjallisuuspalkinto-2020.html

  VastaaPoista
 8. Ääneni tulee tänne https://www.instagram.com/heidinkuvanurkka

  VastaaPoista
 9. Kirjavinkkien äänet löydät täältä: https://www.kirjavinkit.fi/tiedotteet/kirjavinkkien-blogistania-aanet-2020/

  VastaaPoista
 10. Oksan hyllyltä -blogin äänet on ajastettu tänne: https://oksanhyllylta.blogspot.com/2021/02/blogistanian-2020-aanestys-pisteet.html

  VastaaPoista
 11. Minun ääneni löytyvät täältä: https://www.instagram.com/reading_with_pet_dragon/

  VastaaPoista
 12. Yöpöydän kirjat -blogin äänet löytyvät täältä: https://kirjakissa.blogspot.com/2021/02/aaneni-blogistanian-aanestyksessa-2020.html

  VastaaPoista
 13. Ääneni: https://todellavaiheessa.blogspot.com/2021/02/blogiastania-2020-aaneni.html

  (Kommentoin tällä tavalla oudosti ilman profiiliani, koska lähetän viestiä työkoneeltani enkä onnistunut vaihtamaan kommenttilaatikossa näkyvää profiiliani blogger-profiilikseni.)

  VastaaPoista