perjantai 2. kesäkuuta 2017

Toukokuun luetut

    
Toukokuussa luin seitsemän kirjaa ja kaksi sarjakuvaa, yhteensä 2055 sivua. Parhaat hetket vietin YA-romaanin Kaikki kaikessa ja Adulthood Is a Myth -sarjakuvan parissa. Vernen klassikko, Kuura ja Ylen Kirjablogit ja 101 kirjaa -haasteen teokseni puolestaan olivat kuukauden yllättäjät, joskaan ei pelkästään positiivisessa mielessä. Aloitin kolme pidempää kirjaa, joiden viimeistely jää kesäkuun puolelle, Beth Lewisin Suden tie, Tuomo Jäntin Verso ja Margaret Atwoodin Oryx ja Crake
 
Kaikki luetut:
 
Kesäkuussa on luvassa monta lukuhaastetta ja teemaviikkoa. 1.6. alkoi kesäkuun kimppaluku Margaret Atwoodin romaanista Oryx ja Crake Facebookin Lukutoukat ja kirjanörtit -ryhmässä, Dekkariviikkoa vietetään 12.-.18.6., Kesälukumaratoneista ensimmäinen on 17.6. ja kuukausi huipentuu Prideviikkoon 26.6.-2.7.
  
    
Lukupino:
 • Robert Arthur: 3 etsivää ja kauhujen linna 
 • Alan Bradley: Kuolleet linnut eivät laula 
 • Colin Dann: Kaukametsän pakolaiset 
 • Lauren DeStefano: A Curious Tale of the In-Between 
 • Michael Ende: Tarina vailla loppua 
 • Vilja-Tuulia Huotarinen: Valoa valoa valoa 
 • Lisa O'Donnell: Mehiläisten kuolema 
 • Andri Snær Magnason: Aika-arkku 
 • Lori Nelson Spielman: Kymmenen unelmaani 
 • Sean Stewart: Matkijalintu

3 kommenttia:

 1. Saitpas toukokuulle hyvän saldon! Itse luin vain neljä kirjaa, mutta toisaalta valmistauduin pääsykokeisiin ja työkiireet painoivat, joten kyllä se neljäkin kirjaa oli jonkinlainen saavutus. :D Olen lukenut mainitsemistasi teoksista Matkan maan keskipisteeseen sekä Mio, poikani Mion - kummankin hyvin, hyvin kauan sitten.

  Luin muuten tänään loppuun ensimmäisen osan Alan Bradleyn Flavia de Luce-dekkareista ja pidin siitä kovasti. Kiitos sinun dekkaripostauksen hehkutuksen, päätin vihdoinkin hankkia ensimmäiset osat käsiini - vaikka olen ollut kiinnostunut sarjasta jo melko kauan, en ole aiemmin saanut aikaiseksi niihin perehtyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän monta teosta sain luettua loppuun. :) Uskomattoman kylmä kuukausi sai tämän lukijan kyllä vähän hyytymään. Toivottavasti kesäkuussa olisi edes pikkuisen lämpöäkin.

   Neljä kirjaa on sekin hyvä saavutus! 10 kirjaa vuodessa kun riittää tavoittamaan himolukijatason, niin kuin muutama vuosi sitten oli jossain lukemiskyselyssä. Ja kun luit vielä kokeisiinkin. Milloin saat tietää saitko opiskelupaikan?

   Flavia on ihana! ♥ Huippua, että sinäkin tykkäsit. :) Olen lukemassa dekkariviikolle uusimman suomennoksen, Kuolleet linnut eivät laula. Näitä on ilmetynyt tosi nopeaan tahtiin, kun syksyllä ilmestyy jo seitsemäs osa, Nokisen tomumajan arvoitus.

   Poista
  2. Viimeistään 30.6 tulevat tulokset, joten vajaa kuukausi pitää kituutella. :P Olen vielä tuona päivänä Dublinissa, eli on ekstrasäätämistä sen suhteen, että saan kaivettua tulokset esille. :D

   Yritänkin tässä ehtiä lukea edelliset Flavia-kirjat ennen tuon uusimman ilmestymistä. Tosin kolmannen osan joudun lainaamaan kirjastosta, sillä alkuperäistä nidottua suomennosta ei löydy edes mistään antikvariaateista. Ja innostuin tästä ensimmäisestä niin paljon, että tiedän haluavani omistaa ne kaikki itse. :D Ja juurikin ne isommat nidotut laitokset, en taskukirjaversioita. :P

   Poista